2D t/m 6D volume wimperextensions

2D t/m 6D volume wimperextensions

Volume wimpers zijn zeer licht van gewicht, waardoor de wimperstylist 2 tot 6 extensions per natuurlijke wimper kan aanbrengen, wat neer komt op ongeveer 200 tot 750 wimperextensions per oog! Dit is onmogelijk bij klassieke wimperextensions omdat deze te zwaar zijn om meer dan één extension per natuurlijke wimper aan te brengen. Volume wimpers zijn erg zacht en hebben de meest natuurlijke feeling van alle wimper extensions. Ze komen in verschillende lengtes en krullen waar uit gekozen kan worden. Deze kunnen een mooie volle en natuurlijke look creëren.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?
De wimperextensions blijven gemiddeld 4 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimper(s). Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 4-5 weken, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Om een mooie volle wimperrand te behouden, adviseren wij om tussen de 2 a 3 weken de wimpers bij te vullen. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set is ongeveer 95 minuten.

De voordelen op een rijtje

  • mooie volle & langere wimpers
  • glamour uitstraling
  • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
  • Lengte, dikte, krul en kleur aangepast aan jouw wensen
  • Praktisch gewichtsloos, je voelt de extensions niet
  • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee

Belangrijk! Kom altijd zonder mascara, foundation, oogschaduw, eyeliner en concealer naar je afspraak. Heb je wel 1 van deze make up op dan kunnen wij geen garantie geven op de hechting van de extensions.

Heb je extensions van een andere salon? Geen probleem, we vullen gewoon bij.

Boek nu!