One-by-one wimperextensions

One-by-one wimperextensions.

Bij one-by-one wimperextensions wordt elk afzonderlijk natuurlijk wimperhaartje met een aparte wimperextension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale lijm die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?
De wimperextensions blijven gemiddeld 4 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimper(s). Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 4-5 weken, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Om een mooie volle wimperrand te behouden, adviseren wij om tussen de 2 a 3 weken de wimpers bij te vullen. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set is ongeveer 80 minuten.

De voordelen op een rijtje

  • mooie volle & lange wimpers
  • natuurlijke uitstraling
  • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
  • Lengte, dikte, krul en kleur aangepast aan jouw wensen
  • Praktisch gewichtsloos, je voelt de extensions niet
  • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee

Belangrijk! Kom altijd zonder mascara, foundation, oogschaduw, eyeliner en concealer naar je afspraak. Heb je wel 1 van deze make up op dan kunnen wij geen garantie geven op de hechting van de extensions.

Heb je extensions van een andere salon? Geen probleem, we vullen gewoon bij.

Boek nu!