wie zijn we

Welkom in onze webshop. Wij zijn dé nieuwe hippe webshop. Wij zijn anders dan de gevestigde orde.

We weten het: parfum is óveral te koop, dus is onze missie om onderscheidend te zijn van de rest. Onder het motto “Aandacht maakt alles mooier” zullen wij de leukste, mooiste en klantvriendelijkste webwinkel zijn voor u. Dat is een keiharde belofte. Onze focus ligt op speciale producten, en zijn gespecialiseerd in verzorgingsproducten en geschenksets.

Waarom kopen via ons?
Zoals gezegd, we zijn anders, flexibeler, en hebben een grote slagkracht. We kopen groot in en focussen ons daarbij ook op special editions, collector’s items.

Mowina verkoopt alleen originele merken en producten.

Korte levertijden, gratis geleverd.  .

Wat in onze webshop te koop staat hebben wij altijd op voorraad. Wij leveren in principe de volgende werkdag (mits voor 16u besteld), maar sommige producten kennen een levertijd van 1-4 werkdagen. We leveren gratis bestellingen vanaf € 39,00 in Nederland inclusief track en trace.

Bovendien krijgt u bij aankoop van 2 of meer producten, een extra korting van € 1,00 per product!

Voor bestellingen buiten Nederland rekenen wij verzendkosten, deze kosten zijn voor heel europa gelijk en zijn afhankelijk van het gewicht. Voor een pakket van 0-2kg berekenen wij 13 euro. Voor een pakket van 2-5 kg berekenen wij 19,50 euro. Prijzen zijn inclusief track en trace. De levertijd voor bestellingen buiten Nederland bedraagt standaard 2-4 werkdagen. Bij bestellingen boven de € 200euro (180 Pound Sterling) bezorgen wij gratis

Servicegericht
Mowina streeft ernaar om zo klantvriendelijk en Servicegericht mogelijk te zijn. Dit zorgt ervoor dat u tevreden bent als klant. Een tevreden klant is onze passie.
Zo bieden wij als extra Service aan dat u in “mijn account” pakbonnen en facturen inzien en uitprinten.

Mocht u na het bekijken van ons aanbod nog merken of producten missen, laat ons dat dan weten, dat kan onder aan deze pagina. Wij horen heel graag van u!

Met vriendelijke groet,

Mowina

 

Partner van

[caldera_form id=”CF59c0e78b3e43c”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *